Ταυτότητα

Στην OP Performance & Well-being (OPpw) επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της απόδοσης των επιχειρήσεων και την προαγωγή της επαγγελματικής και προσωπικής ευεξίας (well-being).

Το όνομα της εταιρίας είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις Organizations & People. Πιστεύουμε ότι οι οργανισμοί είναι πολυσύνθετα συστήματα που αποτελούνται από ανθρώπους οι οποίοι είναι η κινητήριος δύναμη των οργανισμών.

Καθώς το εργασιακό περιβάλλον αποτελεί ένα περίπλοκο σύστημα, σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να υιοθετηθεί μια συνολική οπτική. Υπάρχει αλληλεξάρτηση και αλληλεπίδραση μεταξύ της εργασιακής απόδοσης και της προσωπικής ευεξίας. Για το λόγο αυτό η εταιρία επιδιώκει δύο παράλληλους στόχους: την απόδοση και την ευεξία
(well-being).


Βιογραφικό

Η Ολγα Παπατριανταφύλλου coach, εκπαιδεύτρια και ψυχοθεραπεύτρια, υποστηρίζει στελέχη και οργανισμούς να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες βελτιώνοντας παράλληλα την ευημερία τους.
Είναι η Managing Director της OP Performance & Well-being και διαθέτει περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη στελεχών επιχειρήσεων σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας.

Έχει εργαστεί στην Alpha Bank όπου συμμετείχε σε έργα λειτουργικού ανασχεδιασμού της τράπεζας και σε προγράμματα συγχώνευσης. Επίσης έχει σχεδιάσει, προσαρμόσει και υλοποιήσει προγράμματα εκπαίδευσης για μεγάλους πληθυσμούς στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και την Κύπρο.
Τα προγράμματα που προσφέρει συνδυάζουν τη βελτίωση της απόδοσης των επιχειρήσεων με το well-being του ανθρώπινου δυναμικού. H εξειδίκευσή της έχει θετικό αντίκτυπο σε πολλές εταιρίες όπως BIC, Teva, Bayer, Intrasoft, Takeda, Χρυσή Ευκαιρία κ.α.

Η Όλγα κατέχει BSc (Hons) Ψυχολογίας, πτυχίο Φιλοσοφικής (Γαλλική Φιλολογία), M.A. σε European Languages and Literature και Δίπλωμα σε Management Skills. Επίσης, διαθέτει ειδίκευση στη Συνθετική Συστημική Συμβουλευτική και Θεραπεία.

Είναι M.B.S.R. teacher (Mindfulness Based Stress Reduction) από το University of Massachusetts-Medical School, πιστοποιημένη coach (Coach U, Solutionsurfer, Mentor Coach, ICF), ιδρυτικό μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association) και ICF Greece Chapter και πιστοποιημένη στη Διαχείριση Άγχους (British Stress Consultancy).

Τα τελευταία χρόνια παρέχει εθελοντικό έργο σε στελέχη ΜΚΟ, και αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά, εφημερίδες και στον ηλεκτρονικό τύπο για θέματα ηγεσίας, coaching και mindfulness.


Όραμα

Να δημιουργήσουμε υγιή και υποστηρικτικά εργασιακά περιβάλλοντα, περισσότερο ανθρωποκεντρικά, ώστε κάθε άτομο να μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα με λιγότερο stress.

Αξίες

  • Ακεραιότητα
  • Σεβασμός στον άνθρωπο
  • Σύνθεση
  • Εξειδικευμένη γνώση

Σκοπός

Μέσα από τα προγράμματά μας υποστηρίζουμε ομάδες και στελέχη να αναπτύξουν δεξιότητες, επίγνωση, διαύγεια, σαφήνεια, δημιουργικότητα, εσωτερική ισορροπία και ευεξία.


Οργάνωση και Μεθοδολογία

Γιατί Hub;

Η OPpw είναι το κομβικό σημείο (Hub) συνάντησης των Performance & Well-being. Οι υπηρεσίες μας οργανώνονται στους παρακάτω τομείς, καθένας από τους οποίους αποτελεί και ένα ξεχωριστό Hub:

Μέσα από τα προγράμματα της OPpw η κάθε επιχείρηση μετατρέπεται σε μια κοιτίδα ανάπτυξης, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να αναπτυχθούν, να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία και να ενσωματώσουν την αλλαγή.

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία της OPpw βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα από τους χώρους των Nευροεπιστημών του Coaching και του Mindfulness. Xρησιμοποιεί τη συνθετική συστημική και προσανατολισμένη στη λύση προσέγγιση (systemic solution-focused approach) στο Coaching και στο Development.

Ανάλογα με το στάδιο στο οποίο καλούμαστε να παρέμβουμε, και αφού αξιολογήσουμε τις συνθήκες που επικρατούν στον οργανισμό, προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία συνήθως απαρτίζεται από ένα σύνολο επιμέρους παρεμβάσεων.

Συνεργασίες

Είμαστε ευχαριστημένοι όταν οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Ενδιαφερόμαστε για τη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και κάθε φορά θέλουμε να προσφέρουμε μοναδικές και tailored made λύσεις.

Για το λόγο αυτό συνάπτουμε συνέργειες με καταξιωμένους επαγγελματίες και πιστοποιημένους coaches, οι οποίοι επίσης διαθέτουν πολυετή επαγγελματική προϋπηρεσία ως στελέχη επιχειρήσεων σε θέσεις διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης και ανάπτυξης.